.

Aqua-Rustig

Wilt u bewegen in het water op een rustig tempo.

Met Aqua-Rustig traint u al uw spieren in het water. De lessen worden gegeven in diep water waardoor u beweegt zonder enige impact op het lichaam.

U loopt zonder de grond te raken en profiteert van de tegendruk die het water geeft. Op rustige wijze doet u oefeningen voor armen, benen en buik.

U draagt een aquabelt waardoor u eenvoudig boven water blijft en geen goede zwemmer hoeft te zijn om deel te nemen aan aqua-rustig.

Aanmelden

Tijden & Prijzen

 

 

AquaZwanger

 

AquaZwanger doe je in heerlijk warm water (ruim 30 graden). Dit heeft bovendien een gunstige invloed op je bloedcirculatie. Daarvoor vindt een verhoogde zuurstofopname in je bloed plaats, wat belangrijk is voor jou en je kind.

Er zijn allerlei oefeningen waardoor je heerlijk ontspannen thuiskomt, en waar je tevens wat aan hebt tijdens je bevalling. Samen met andere aanstaande moeders kun je bovendien nog allerlei ervaringen uitwisselen. Dat schept een unieke en waardevolle band.

Er worden verantwoorde en leuke oefeningen gegeven, waardoor je ook in conditie blijft. Nadat u bent bevallen heeft u weer tijd nodig om uw lichaam/conditie op peil te brengen. U kunt bij ons na de bevalling ook terecht tijdens het AquaZwanger, om zo in een rustig tempo weer te beginnen met sporten en eventueel door te stromen naar een andere aqua-lessen.

Aanmelden

Tijden & Prijzen

 

 

Aquajoggen

U wilt u fitter voelen door bewegen in het water

Dan is aquajogging echt iets voor u! Met Aquajogging traint u al uw spieren in het water.

De lessen worden gegeven in diep water waardoor u beweegt zonder enige impact op het lichaam.

U loopt zonder de grond te raken en profiteert van de tegendruk die het water geeft. Op een intensieve wijze doet u oefeningen voor armen, benen en buik.

U draagt een aquabelt waardoor u eenvoudig boven water blijft en geen goede zwemmer hoeft te zijn om deel te nemen aan het aquajoggen.

Aanmelden

Tijden & Prijzen

 

 

AquaFit

 

Een beweegprogramma in zowel diep als ondiep water.

Hierbij komen verschillende trainingsvormen aanbod.
Een goede basis voor het verbeteren van uw conditie, spierkracht en algemene fitheid.

Oefeningen met en zonder aquabelt komen voor tijdens de lessen.

Aanmelden

Tijden & Prijzen

 

 

AquaStrenght - Total Body Workout

 

Nieuw in Nederland - Start binnenkort

Aquastrength is voor alle type gebruikers Hoe meer kracht je uit- oefent, des te groter de weerstand van het water. Je bepaalt zelf de intensiteit van de workout. Het is een Total body workout.

Oefeningen zijn zonder aquabelt tijdens de lessen.

Aanmelden

Tijden & Prijzen

 

AquaBootcamp

 

Een mooie combinatie van kracht– en conditietraining. Door de weerstand van het water zijn de bewegingen extra effectief.

Een leuke maar zeker een pittige work-out in variabele c.q. wisselende water dieptes (met afwisseling op de kant). De muziek op de achtergrond blijft je motiveren. Dit alles onder leiding van een deskundige instructeur.

Voor deelname is een goede zwemvaardigheid en gezondheid gewenst.

Aanmelden

Tijden & Prijzen