Bij zwembad De Smient kunt u kiezen uit 2 soorten kinderfeestjes.
Kinderfeestje zijn mogelijk op zaterdag- of zondagmiddag. Wilt u een kinderfeestje boeken neem contact met ons op. 

 

 

Lekker spetteren

Bij de ontvangst staat een mooie feesttafel klaar voor jou en alle vriendjes en vriendinnetjes. Als iedereen de limonade en zoete lekkernij op heeft, gaan jullie naar hartenlust zwemmen en spelen in het water. Natuurlijk zijn er diverse spelmaterialen die zorgen voor nog meer spetterpret. Het zwembad is geheel beschikbaar voor jou en je vriendjes!

Van alle inspanningen krijgen jullie vast honger. Friet met een kroket of frikadel lossen dit op. 
De Smient zal zorgen voor begeleiding maar het is wel van belang dat iedereen in het bezit is van minimaal een zwemdiploma.

 

Duur van het feestje:  3 uur. (kinderen kunnen 2 uur zwemmen).

Kosten: €15,50 per persoon. Er geldt een minimum van 8 kinderen.

 

 

 

Onderwater avontuur

Is spetteren in een zwembad te gewoon kies dan voor ons onderwater avontuur. Na een glas fris en een slagroomtaart kan het avontuur beginnen in het water. Een duikinstructeur zorgt ervoor dat iedereen veilig onderwater kan zwemmen. Na een uurtje duiken kan iedereen nog een klein uur spelen in het zwembad. Natuurlijk zijn er diverse spelmaterialen die zorgen voor nog meer speelplezier.

Het zwembad is geheel beschikbaar voor jou en je vriendjes!

Van alle inspanningen krijgen jullie vast honger dus na het zwemmen staat er voor iedereen friet met een kroket of frikadel klaar. 
De Smient zal zorgen voor begeleiding maar het is wel van belang dat iedereen minimaal 10 jaar oud is en in het bezit is van een 
zwemdiploma en een goede gezondheid heeft. Daarom vragen wij u om voor ieder kind het discover scuba verklaring in te vullen. 

 

Duur van het feestje:  3 uur.

Kosten: €26,50 per persoon. Er geldt een minimum van 8 kinderen.