Peuter Actief

Peuter Actief is er voor kinderen tussen 3 en 4 jaar. Peuter Actief is een goede voorbereiding op de zwemlessen. Samen met uw peuter gaat u het water in. Op een speelse manier leert uw peuter al vele oefeningen die later ook bij de zwemlessen aan bod zullen komen. Er wordt tijdens de les gebruik gemaakt van het konfidence zwemvest maar ook zwemmen we elke les even zonder drijfmiddelen. De laatste paar minuten (aan het einde van de les) is er altijd nog even tijd om zelf met uw kind in het water te spelen.

Tijden van Peuter Actief:

Woensdag 09:30 uur.
Vrijdag 09:30 uur.

Strippenkaart

U koopt een strippenkaart voor het peuter actief via ons online klantenportaal. Als u aanwezig bent schrijft de docent online 1 strip van uw strippenkaart af. Komt u niet heeft u ook geen kosten. De strippen zijn 6 maanden geldig en alleen op de gekozen dag.

Actief

Een leuke en actieve les

Klantenportaal

Les tegoed inzien via uw persoonlijke klantenportaal.

45 minuten les

Onze peuter actief lessen duren 45 minuten.

Warm water

Het water is 30,6 graden

Konfidence


Tijdens het peuter actief draagt uw kind het Konfidence vest.

Konfidence Blauw

Ieder kind ontvangt eenmalig gratis bij start van het peuter actief een Konfidence vest ter waarde van € 37,50. Het is niet toegestaan om met een ander drijfvest deel te nemen aan onze lessen.

Konfidence Drijvers

Het Konfidence vest geeft de ondersteuning die vereist is en dat nog stijlvol ook. Cruciaal is dat het vest de drager een natuurlijkere zwempositie geeft dan traditionele zwemhulpmiddelen, waardoor het leren zwemmen gemakkelijker wordt.

Konfidence Rood

Onze docenten

Al onze docenten zijn gediplomeerd zwemdocent, Starfish Aquatics Institute swim instructor en hebben de StarGuard Lifeguard certificering. Onze docenten gaan voor deze certificeringen jaarlijks op herhaling en bijscholing.
Voor dat de docenten babyzwemlessen mogen verzorgen moeten ze daarvoor een verdiepingscursus hebben afgerond.

Peuter Actief

9,45per les

Starfish Swimming


  • Lessen van 30 minuten

  • U betaalt per strippenkaart

  • Betaling via betaallink

  • Inschrijfkosten €27,50*

Aanmelden
* Inclusief Konfidence jacket

Vragen over het babyzwemmen?

Bezoek onze: veel gestelde vragen pagina.
U kunt ook per telefoon of email contact met ons opnemen.
Wij helpen u graag.