Veel gestelde vragen - Zwemlessen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, neem dan contact met ons op.

 • Hoe lang duurt het gemiddeld voordat mijn kind zijn zwemdiploma behaald.

  Ieder kind is anders en leert op zijn eigen tempo, gemiddeld zijn kinderen zo'n 64 zwemlesuren bezig voor hun zwemdiploma.

 • Zijn er wachtlijsten voor de zwemlessen

  Dit is erg afhankelijk van de dag en tijdstip dat uw voorkeur heeft. Als u een account aanmaakt op mijnsmient.nl krijgt u een overzicht met alle mogelijke opties.

 • Wat is een kijkles

  De laatste les in een periode (les 8) is het kijkles. De docent vraagt de ouder de laatste 15 minuten van de les naar beneden. De docent kan dan kort uitleggen waar ze de afgelopen periode mee bezig zijn geweest en wat er voor de volgende periode op het programma staat. Tevens zal de docent de beloning uit ons beloningssysteem dan uitdelen en is er een mogelijkheid om kort 1 op 1 met de docent te spreken.

 • Mijn kind is een klein eendje van het beloningssysteem kwijt geraakt

  Wij snappen dat dit erg vervelend is, als u wilt kunt u het kwijt geraakte eendje opnieuw van ons ontvangen tegen een vergoeding van € 5,-

 • Wat is parcourzwemmen

  In les 3 en les 7 van de afzwemgroep gaan de kinderen parcourzwemmen. Tijdens deze zwemles zwemmen ze het gehele parcour wat ze ook zullen gaan zwemmen bij het diplomazwemmen. 2 docenten zullen dan de kinderen beoordelen op hun vaardigheden.

 • Mijn kind is ziek, moet ik hem afmelden

  Nee, u hoeft geen afmelding te doen als uw kind ziek is. De docent vult in het begin van iedere les in Mijn Smient in welke kinderen niet aanwezig zijn.

Mijn Smient
Veel gestelde vragen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, neem dan contact met ons op. • Waar kan ik mijn kind afmelden bij ziekte

  U hoeft (en kunt) geen afmelding doen als uw kind ziek is. De docent vult in het begin van iedere les in Mijn Smient in welke kinderen niet aanwezig zijn.

 • Hoe kan ik een inhaalles boeken

  Login op www.mijnsmient.nl, klik op zwemles onder de naam van het kind waarvoor u een inhaalles wilt inplannen. Ga naar het tabblad Extra Lessen. Hier ziet u hoeveel lessen er gemist zijn en hoeveel inhaallessen u nog kunt inplannen.

 • Ik heb al een account, hoe meldt ik een tweede kind aan.

  Als u bent ingelogd ziet u rechts bovenin een grote rode plus. Als u daarop klikt kunt u een aanmelding doen.

Aqua-Sporten
Veel gestelde vragen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, neem dan contact met ons op. • Geldt mijn abonnement alleen voor de dag waarop in me het ingeschreven?

  Ja, uw abonnement is alleen geldig op de dag waarvoor u heeft gekozen tijdens de inschrijving.

 • Wanneer wordt het abonnementsgeld geïncasseerd.

  Dit gebeurd aan het begin van iedere maand. U kunt wel iedere week instromen.

 • Wat gebeurd er als de docent ziek is.

  Als de docent ziek is zullen wij proberen een vervangende docent de les te laten geven.

Interesse

Heeft u interesse in een van onze cursussen. Maak een account aan op ons klantenportaal, u krijgt dan een overzicht op welke dag en tijdstip er nog plaats is.

Ons klantenportaal: Mijn Smient